Elektrilised šašlõkivalmistajad ja aerogrill

Elektriline šašlõkivalmistaja REDMOND RBQ-0252-E Näita suuremat

Elektriline šašlõkivalmistaja REDMOND RBQ-0252-E

Ostes antud toote, kogute 7 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 7 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 1,4 €.


70,2 €

Täpsustada saadavus

  • Mudeli kirjeldus

    Elektriline šašlõkivalmistaja REDMOND RBQ-0252 – on originaalne uudistoode, tõeline aromaatse, õrna, pikantse kodustes tingimustes šašlõki valmistamise „nõu-hau“. Mudeli ilmselged eelised - kompaktsus, kergus, ohutus ja meeldiv lihtsus.

    Elektriline šašlõkivalmistaja „0252“ muutub asendamatuks kulinaarsete soovide täitmise vahendiks. Sellega saate valmistada sea-, kanalihast ja mereandidest ljulja-kebabi ning šašlõkki. Seade on asendamatu vahend mistahes pidulaua katmiseks.

    „0252“ on varustatud ühtlaseks küpsemiseks vajaliku läbimõeldud varraste pöörlemissüsteemiga, kukkumiseohutuse tagamiseks vajaliku automaatse väljalülitamise süsteemiga. Sobib igasugustes ilmastikutingimustes lemmiktoidu valmistamiseks, omab rõngakujulist ergonoomilist käepidet. Seadme praktiliseks omapäraks on, et seda saab kiiresti ja mugavasti puhastada. Vähimagi soovi korral saate valmistada kiiresti maitsvaid šašlõkke.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Elektriline šašlõkivalmistaja REDMOND RBQ-0252-E

    Elektriline šašlõkivalmistaja REDMOND RBQ-0252-E

    Kirjutage oma ülevaade