Kategooriad

Multikeetja - mis see on ja miks see on nii hea?



Väike köögitehnika hulgas tegi multikeetja revolutsioonilise pöörde. Imelisel kombel ta asendas

kümneid köögi seadmeid: fritüüridest kuni mikrolaineahjuni. Isegi pliit köögis on muutunud vähem

tähtsaks, kui käe pärast on multikeetja. Antud imetehnoloogiat on tuhanded hõivatud inimesed

kõrgeks hinnanud, sest temaga valmistades söögi valmimisaeg väheneb kohati ja see juures mitte

kvaliteedi arvelt. Multikeetja suudab küpsetada erinevate võimalike võimalustega, mille juures

säilitab kõik toiteväärtused toidus.

Sellised võimed annab multikeetjale 3D soojus, kui toidu valmimine toimub tänu mahulisele

soojusele, kuid väärtuslikud mineraalained jäävad tänu rõhu ja mõõduka temperatuuriga alles.

Tulemuseks on maitsev ja toitev eine Teie laual ja rohkem vaba aega.



Milleks on multikeetja võimeline?



Võimalused antud köögi tehnoloogiaga on laiad: ta on võimeline keetma, praadima, hautama,

küpsetada või valmistama auruga. Teisisõnu, praktiliselt igat lemmik rooga saab valmistada

multikeetjaga. Iga mudelil on eelinstalleeritud kogum programme, mis kontrollivad

mikroprotsessorit. Saab kasutada kui juba „ seadistatud mälu“ retsepte, või siis kohandada

pragrammi vastavalt oma kulinaarsete eksperimentidega.

Lisavõimaluste seast multikeetjas – viitstardi funktsioon ja soojendamine. Nende olemasolu

lihtsustab veelgi toidu valmistamist teatud kella ajaks ja pakkuda seda soojalt.

teeb süüa multikeetjas.jpg

Multikeetja – töö põhimõte

Toiduvalmistamiseprotsess multikeetjas toimub juhtpaneeli kontrolli all koos sisseehitatud

mikroprotsessoriga. Sõltuvalt programmi valikust, annab mikroprotsessor vastava käsu.

Temperatuuri ja rõhu kontroll multikeetja kambris toimub tänu ventiilile, aga ideaalsete

toiduväärtuste tingimused on tänu hermeetiliselt suletud  kaanele.

Toit valmib  multikeetja oma nõus tihedalt suletud kaane all. Tänu sellele toimub toidu

valmistamine ilma ebameeldivate pritsmete ja rasva tilkumisteta, kuid kaasaegne teflon või

keraamiline kate takistab toidu kõrbemist. See ei ole juhus, et antud toidud on siis alati kasulikud,

mahlased ja iseäratavad!



Kuidas pesta multikeetjat?



Tänu tihedale kaanele ja teflon-kattega kausile, multikeetja peaaegu ei määrdu toidu valmimis

protsessil, nii et selle eest on lihtne hoolitseda. Puhastus võtab vaid paar minutit, eriti kui

eemaldatavat kaussi saab pesta nõudepesumasinas.



Kuidas juhtida multikeetjat?



Modernsed multikeetjad omavad mugavat ja lihtsat juhtimispaneeli. Seega, kui reegel, võib valida

automaatseid programme või käsitsi seadistada. Esimesel juhul piisab ühest nupuvajutusest ja

multikeetja hakkab tööle. Käsitsi seadistamine annab võimaluse valida mis tahes retsepti reziimi.

Toidu valmistamise lõpus annab multikeetja heliga märku.

Mulltikeetja.ee on esimene multikeetjatele spetsialiseerunud e-pood Eestis. Rohkem infot meilt vaadake siit.

Kaubaga saate tutvuda siin.

Kindlasti vaadake ka meie sooduspakkumisi- Kuni -30%

Kui Te ei tea mis on multiukeetja ning kuidas seda õigesti valida siis vaadake need artiklid meie blogis:

1. 6 põhjust, miks osta multikeetja

2. Kuidas valida multikeetjat