ForMe multikeetjad

FORME FMC-5101 Näita suuremat

FORME FMC-5101

Ostes antud toote, kogute 5 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 5 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 1,0 €.


51,1 €

Laos, tarne 1-2 tööpäeva

  •  See ForMe Multikeetja haldab palju ülesandeid hõlpsalt. Mugav juhtpaneel võimaldab teil oma toiduvalmistamiseks õige sätte valida. Sümbolipaneel universaalne ja kõigile arusaadav.

    Kaasa on võetud 11 automaatset programmi, näiteks: Praad, Riis / Tangud, Peakokk, Risotto/Pilaff, Aurutamine, Küpsetis, Hautis, Supp, Kaerahelbed, Jogurt, Taaskuumutus. Igal programmil on oma aeg ja temperatuur eelseadistatud. Kuid see mudel on kõige paindlikum - saate muuta iga programmi küpsetusaega ja temperatuuri. 
    Peakokk programm on mõeldud oma roogade loomiseks. See on täielikult programmeeritav 2 minutist 12 tunnini. Temperatuuri saab reguleerida vahemikus 35 ° C kuni 170 ° C.
    Muud esiletõstetud tooted hõlmavad viivitusfunktsiooni (kuni 24 tundi), kergesti nähtavat LED-ekraani ja automaatset sooja hoidmise funktsiooni.
    Käepärane ja kasulik käsiraamat aitab teil toiduvalmistamisprogrammidega kiirelt ja hõlpsalt tutvuda ning vastavalt oma ootustele ise luua.
     
    LED-ekraan
    5L mahutavusega sisemine pott (soovitage maksimaalset täituvust 3 liitrit), 1,8L riisi mahutavusmärk
    Alumiiniumist sisemine pott (sise- ja välisküljed mittenakkuva kattega)
    Viivituse funktsioon; Hoidke sooja funktsiooni
    11 programmi: Praad, Riis / Tangud, Peakokk, Risotto/Pilaff, Aurutamine, Küpsetis, Hautis, Supp, Kaerahelbed, Jogurt, Taaskuumutus 
    Kokkade programm: temperatuuri ja küpsetusaja käsitsi reguleerimine
    220-240 V, 860 W

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    FORME FMC-5101

    FORME FMC-5101

    Kirjutage oma ülevaade