Induktsioon pliidiplaat

Allahindlus! Whirlpool WLB8160NE Näita suuremat

Whirlpool WLB8160NE

Ostes antud toote, kogute 39 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 39 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 7,8 €.


WLB8160NE

397,9 €

-5%

418,9 €

Laos olemas

  • Uuenduslik tehnoloogia, täiustatud juhtseadised ja erilised materjalid, mis aitavad valmistada maitsvaid toite, lühendavad puhastamisaega ja abistavad teid automaatsete sätetega.

    INDUKTSIOONTEHNOLOOGIA

    Kiirem, energiatõhus toiduvalmistamine. Induktsioontehnoloogia kuumutab panni, mitte pliidiplaati, vähendades energia hajumist 10% võrra ning tagades laitmatu tulemuse toidu valmistamisel.

    PAINDLIK TOIDUVALMISTAMINE

    Automaatsed võimsussätted. Valige puutenäidikult toiduvalmistamisfunktsioon ning pliidiplaat kohandab võimsuse automaatselt teie valikule sobivaks.

    SILMAPAISTEV DISAIN

    Meie pliidiplaadid on disainitud nii kauniks kui funktsionaalseks. Meie integreeritavate pliidiplaatide silmapaistev Filo disain muudab puhastamise lihtsamaks kui kunagi varem.

    4 induktsioonala. flexiCook Zone tehnoloogia, mis võimaldab suurema poti või panni kasutamiseks ühendada mitu põletit üheks keedualaks. Elektritoide. Elegantne tehnoloogia, mis kuumutab panni, mitte pliidiplaati, vähendades nii energia hajumist ja tagades laitmatu tulemuse toidu valmistamisel. 

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaalkg
    Hob2Hoodei ole
    Plaadi tüüpInduktsioon
    Raami värvRaamita
    Keedutsoonide arv4 tk
    Juhtimise tüüpSensorjuhtimine
    Laienev keedualaOn
    LapselukkOn
    TaimerOn
    Kõrgus (mm)52
    Laius (mm)590
    Sügavus (mm)510

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Whirlpool WLB8160NE

    Whirlpool WLB8160NE

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: