Integreeritavad mikrolaineahjud

Allahindlus! Electrolux EMS4253TEX Näita suuremat

Electrolux EMS4253TEX

Ostes antud toote, kogute 43 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 43 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 8,6 €.


EMS4253TEX

430,8 €

-5%

453,4 €

Laos olemas

  • Meie grill-mikrolaineahi 600 Grill Microwave pakub teile kiire ja lihtsa võimaluse oma lemmikroogade valmistamiseks. Lisaks kõikidele funktsioonidele, mida ootaksite tavaliselt mikrolaineahjult, on sellel ka täiendav grillfunktsioon, mis loob mitmekülgsemaid võimalusi.

    Grill teie einete rikastamiseks

    Nautige meie mikrolaineahju abil valmistatud mullitava mozzarella’ga sooje saiu ja mahlast grillkana. Täiendav grillfunktsioon tähendab, et saate nautida oma lemmiktoite ja ei pea selleks kaua ootama.

    Mikrolaineahi – teie köögi otsetee

    Mikrolainefunktsioon on teie otsetee kiirete ja suussulavate einete juurde. Kõigest nupuvajutusega saate sulatada šokolaadi, sulatada külmutatud lemmik-pajarooga või soojendada eelmisest einest ülejäänut ja teha seda kõike kiiresti. See on lihtne viis maitsvate roogade loomiseks.

    Sulatage toit sulatusfunktsiooni abil kiiremini

    Tänu mikrolaineahju sulatusfunktsioonile on teie külmutatud toit kiiresti valmis. Pärast seda, kui olete valinud toidu liigi ja kaalu, arvutab mikrolaineahi ise automaatselt, kui kaua selle üles sulatamiseks aega kulub. Seejärel alustatakse teie roa sulatamist, säilitades nii selle maitse kui tekstuuri.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    VärvRoostevaba
    Juhtimise tüüpSensorjuhtimine
    Ukse poolsusVasakule poole
    GrillOn
    Võimsus900 W
    Grilli võimsus1000 W
    Maht( l )25
    DispleiOn
    Kaal, kg15,7
    Kõrgus (mm)388
    Laius (mm)595
    Sügavus (mm)377

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Electrolux EMS4253TEX

    Electrolux EMS4253TEX

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: