Laius 45cm

Allahindlus! Bosch SPH4HMX31E Näita suuremat

Bosch SPH4HMX31E

Ostes antud toote, kogute 54 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 54 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 10,8 €.


SPH4HMX31E

542,8 €

-5%

571,4 €

Laos olemas

  • Paindlikult täidetava ja Home Connecti rakenduse kaudu kaugjuhitava nõudepesumasina saab paigaldada isegi madala sokliosaga ja kõrgesse köögimööblisse.

    ExtraDry – täiendava kuivatamise funktsioon.

    Silence Plus – ülimalt vaikne töö tasemel 44 dB.

    Home Connect – nutikad koduseadmed muudavad igapäevaelu lihtsamaks.

    Lemmikfunktsioon – isikupärastatud funktsiooni valimine vaid ühe puudutusega.

    InfoLight – punane täpp põrandal annab märku, kas nõudepesumasin on sisse või välja lülitatud.

    ExtraDry

    Ideaalselt kuivad plastnõud Feature IconÜhe nupuvajutusega aktiveeritava ExtraDry-funktsiooni kasutamisel kuivatatakse teie nõusid eriti põhjalikult, kasutades kõrgema temperatuuriga loputustsüklit ja pikemat kuivatamisfaasi.

    Rackmatic

    Tänu kolmekordsele Rackmatic-süsteemile saab ülemise korvi kõrgust hõlpsasti kuni 5 cm reguleerida ja seda isegi siis, kui masin on täis. See tähendab veelgi rohkem reguleerimisvõimalusi ja suuremat paindlikkust.

    VoiceControl

    Teie seade kuulab teid Tänu koostööle Amazon Alexaga saab teie nõudepesumasinat juhtida ka häälega. Kontrollige, kas Alexa rakenduses on teie riigi ja keele puhul saadaval asjakohane Home Connecti oskus, ning aktiveerige see, et luua ühendus Amazon Alexa ja oma koduseadme vahel.

    Tabletiloendur

    See on väga tülikas, kui soovite nõusid pesta, aga nõudepesutabletid on ootamatult otsa saanud. Home Connecti rakenduse tabletiloenduri funktsioon jälgib teie tarbimist ja teavitab teid tõukemärguandega, kui viimasest ostust on jäänud alles vaid viis tabletti. Seejärel saate otselingi kaudu mugavalt uue paki tellida. Viimaks ometi nõudepesumasin, mis kannab hoolt iseenda eest.

    Tõukemärguanded

    Ootamine, millal nõudepesutsükkel viimaks lõppeb, raiskab aega ja võib põhjustada ebavajalikku stressi, eriti kui teil on väga tihe graafik. Appi tuleb Home Connect, mis tagab teile meelerahu ja aitab aega produktiivsemalt kasutada. Soovi korral saab nõudepesumasin saata tõukemärguandeid otse teie mobiilseadmesse, teavitades teid programmi olekust ja andes edasi muud kasulikku teavet. Mitme asja korraga tegemine nii kodus kui ka eemal muutus just pisut lihtsamaks.

    Nutikam teenindus

    See võib olla küllaltki stressirohke, kui koduseadmed ei tööta nii, nagu need peaksid. Lahendust pakub kaugdiagnostika. Helistage lihtsalt Home Connecti otseliinil ja leppige kokku oma ühendatud koduseadme kaugdiagnostika interneti kaudu. Teie loa korral saab Boschi klienditeenindus seejärel distantsilt teie seadet analüüsida, tuvastada probleemse koha ja pakkuda selgeid nõuandeid. Juhul kui probleemi ei ole võimalik sel moel lahendada, saab tellida koju Boschi hooldustehniku, kes võtab kaasa kõik vajalikud varuosad. Nutikas tugi, nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.

    InfoLight®

    InfoLight® – täpp, mis annab märku, kas masin töötab Feature IconInfoLight® projitseerib pesutsükli ajal põrandale punase täpi, et teaksite, kui nõudepesumasin töötab. Kui programm on lõppenud, siis täpp kaob.

    DosageAssist 

    DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaal31,08 kg
    EAN kood4242005213481
    TüüpTäisintegreeritav 45 cm
    EnergiaklassA+
    PesuklassA
    KuivatusklassA
    Veekulu ( l )9,5
    Mahutavus (nõudekomplekte)10
    Müratase (dB)44
    Pesuprogrammide arv6
    Pesutemperatuuride arv4
    Reguleeritav ülakorvOn
    3 korvi tasanditOn
    Automaatne doseerimineon
    Kõrgus (mm)815
    Laius (mm)448
    Sügavus (mm)550
    SisevalgustusEi ole

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch SPH4HMX31E

    Bosch SPH4HMX31E

    Kirjutage oma ülevaade

    23 teised tooted samas kategoorias: