Kohv ja tee

Russell Hobbs 24010-56 Adventure Näita suuremat

Russell Hobbs 24010-56 Adventure

Ostes antud toote, kogute 4 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 4 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,8 €.


24010-56 Adventure

46,8 €

Laos olemas

  • Nüüd on teie kord avastajaks hakata ja mis võiks olla selleks parem viis kui kollektsiooni Adventure kohvimasin. Legendaarsete maadeavastajate laevadest inspireeritud kohvimasin on suurepärane kombinatsioon tugevast roostevabast terasest ja julgetest mustadest detailidest. See tõeliste kohvisõprade lemmik kohvimasin on alati valmis aitama teil päeva alustada. Ei ole vahet, kas olete avastamas uut paika või valmistute esimeseks tööpäevaks uuel töökohal – alustamiseks pole paremat viisi kui tassitäis maitsvat kohvi.

    Whirltech tagab maksimaalse maitse

    Vett pööristena jaotav tehnoloogia võimaldab saavutada nii parema temperatuuri ja kohvi tõmbamise* kui ka maitsvama kohvi. Nii et kutsuge sõbrad kohvile ning nautige suurepärast seltskonda ja veelgi paremat maitset.

    10 suurt tassitäit

    Kollektsiooni Adventure kohvimasina muljetavaldava 1,25-liitrise klaaskannuga saate valmistada kuni 10 suurt tassitäit kohvi. Ei ole vahet, kas kutsute hommikukohvile sõbrad või peate selle hoopis kiiresti kogu perele valmistama – see kohvimasin saab kõigega hakkama.

    Kohvi soojashoidmine 40 minutit

    Eemaldatav filtrihoidik

    Funktsioon "Pause and Pour" (kohvivalmistamise katkestamine kohvi tassi valamise ajaks)

    Valgustusega sisse-välja lülitamise nupp

    Veetaseme näidik

    Integreeritud ühe tassitäie mõõtekulp

    TüüpKohvimasinad
    Võimsus1100 W
    VärvRoostevaba / must

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Russell Hobbs 24010-56 Adventure

    Russell Hobbs 24010-56 Adventure

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: