Kuivatiga pesumasinad

Samsung WD80TA046BE L Näita suuremat

Samsung WD80TA046BE/L

Ostes antud toote, kogute 62 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 62 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 12,4 €.


WD80TA046BE/L

627,3 €

Täpsustada tarneaega

  • Maksimaalne pesukogus:8 kg

    Maksimaalne kuivatuskogus: 5 kg

    ECO BUBBLE™
    Eco Bubble™ tehnoloogia peseb tõhusalt ka madalal temperatuuril*. Pesuaine muudetakse mullideks, mis tungivad kiiresti kangasse ja eemaldavad hõlpsalt mustuse, kaitstes samas kanga värvi ja tekstuuri ning säästes energiat.

    ÕHKPESU

    Hoidke oma rõivad hügieeniliselt värsked vett ja pesuvahendit kasutamata. Õhkpesu tehnoloogia eemaldab teie rõivastelt ebameeldiva lõhna ja desinfitseerib, nii et need lõhnavad alati värskelt. Ebameeldiv lõhn ja 99,9% bakteritest* eemaldatakse üksnes kuuma õhuga. Puudub vajadus riideesemeid keeta või kasutada kulukaid ja potentsiaalselt kahjulikke kemikaale.

    HYGIENE STEAM
    Tehke rõivad auru abil sügavalt ja hügieeniliselt puhtaks. Aurutsükkel Hygiene Steam parendab teie pesemiskvaliteeti ilma eeltöötluseta. Aurutsükkel vabastab trumli põhjast auru, nii et iga pesumasinas olev riideese on aurust küllastunud. See eemaldab sissekuivanud mustuse ja 99,9% bakteritest* ning inaktiveerib allergeenid.

    DIGITAALNE INVERTERTEHNOLOOGIA
    Digitaalse invertertehnoloogia puhul kasutatakse tugevaid magneteid, et tagada vaiksem* töö ja suurem jõudlus, ent samas tarbib see mootor vähem energiat kui universaalmootor. Kuna enam pole vaja kasutada harju, on tulemuseks erakordselt pikk tööiga, mille tõenduseks antakse pesumasinale 10-aastane garantii.

    DRUM CLEAN
    Hoidke oma pesumasin seestpoolt hügieeniliselt puhas. Trumlipuhastusprogramm Drum Clean eemaldab trumlist 99,9% ebameeldivat lõhna põhjustavatest bakteritest. Te ei vaja karmi ega kulukat pesuvahendit, sest programm kasutab leotamise, pulseerimise ja kiire tsentrifuugimise kombinatsiooni. Süsteem teavitab teid automaatselt, kui vajab puhastamist.

    STAYCLEAN-SAHTEL Puhastab jääkainetest
    Lõpetage pesuvahendi raiskamine ja vältige tüütut pesuvahendisahtli puhastamist. Tänu spetsiaalsele veeloputussüsteemile tagab StayClean-sahtel pesuaine suurema ärauhtumise. Nii jääb sahtlisse vähem näotuid seebijääke ning sahtel püsib puhtam ja hügieenilisem.

    BUBBLE SOAK
    Muudab plekitult puhtaks isegi tõeliselt määrdunud rõivad. Funktsioon Bubble Soak aitab eemaldada mitmesuguseid jonnakaid plekke nagu vere-, tee-, veini-, meigi- ja muruplekid. Riideid leotatakse aktiivsetes mullides põhjalikult, et mustus ja plekid lahustuksid ja eemalduksid palju tõhusamalt.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaal66 kg
    TüüpKuivatiga
    VärvValge
    EnergiatarbimisklassB
    PesuklassA
    Maksimaalne täitekogus8 kg
    Tsentrifuugi kiirus (max)1400 p/min
    Invertermootoron
    Displeion
    Viitstarton
    Automaatne doseerimineei ole
    Kõrgus (сm)85
    Laius (cm)60
    Sügavus (cm)60

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Samsung WD80TA046BE/L

    Samsung WD80TA046BE/L

    Kirjutage oma ülevaade

    7 teised tooted samas kategoorias: