Multikeetjad ja aksessuaarid

Multikeetja REDMOND RB-С515 kauss Näita suuremat

Multikeetja REDMOND RB-С515 kauss

Ostes antud toote, kogute 3 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 3 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,6 €.


35,6 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Sobib REDMOND multikeetjatele: RMC-M90, RMC-M90ESkyCooker M92S,RMC-M902, SkyCooker M903S, RMC-M96, RMC-M95,

    RMC-395, RMC-397

    Keraamilise kattega kauss REDMOND RB-C515 on uusim keskkonnasõbralik köögitarvik, mis sisaldab spetsiaalselt disainitud kulumiskindlat ja ülikindlat mittenakkuva kausi materjali – Ceralon keraamikat (Šveits), millel on silmapaistvad soojusjuhtivusomadused.

    C515 kauss paistab silma veel ühe märgatava eelisega kergete kuumakindlate käepidemete näol, mis välistavad absoluutselt igasuguse kõrbemise võimaluse. Kõrgtehnoloogilisest ja turvalisest plastikust käepidemed tagavad anuma mugava ja kiire eemaldamise multikeetjast. Ilmsed plussid hõlmavad suurt mahtu (5 l) ja sisemist mõõteskaalat.

    C515 avab võimaluse veatult praadida, keeta ja hautada kõikvõimalikke hõrgutisi peaaegu ilma kõrge kalorsusega õlita, tagades nii roogade loomuliku maitse täidluse ja maksimaalse tervislikkuse. Kaussi kaasaegne kate kaitseb kleepumise eest ja tagab ühtlase ja täiusliku toiduvalmistamise. Anumat saab edukalt kasutada ka kulinaarsete ideede elluviimiseks ahjus ja igapäevases toiduhoidlas. Kausi saad lihtsalt pesta kraani all või nõudepesumasinas!

    ÜHIB TEISTE BRÄNDIDE MULTIKUURIGA!

    Köögitarvikud REDMOND. Ilu ja mugavus peituvad detailides.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Multikeetja REDMOND RB-С515 kauss

    Multikeetja REDMOND RB-С515 kauss

    Kirjutage oma ülevaade

    28 teised tooted samas kategoorias: