Redmond multikeetjad

Multikeetja REDMOND RMC-M4502E Must Näita suuremat

Multikeetja REDMOND RMC-M4502E Must

Ostes antud toote, kogute 8 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 8 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 1,60 €.


  • Ühe klikiga tellimus
    Sisestage järgnevad andmed ja me saadame arve meiliaadressile. NB! Selleks, et valida kättesaamisel maksemeetodi ja järelmaksu vormistamiseks tuleb vormistada ost läbi ostukorvi.
    Nõustun kasutustingimustega.
    Tühista    
    .
    Tellin ühe klikiga

    Toiduvalmistamine multikeetjas on täielikult automatiseeritud. 34 programmi (16 automaatse ja 18 käsitsihäälestatava) abil võite valmistada toite lihast, linnulihast, kalast ja mereandidest, keeta taimetoitu ja putrusid, suppe, garneeringuid, pastasid ja pilaffi, frittida, valmistada jogurte ja küpsetisi, teha erinevaid magustoite ja jooke. Kolmemõõtmeline kuumutamine säilitab toote kõik kasulikud omadused.



    Seadme RMC-M4502-E  oluliseks eeliseks on universaalne programm „MULTICOOK“ (MULTIKOKK), mis võimaldab valmistada praktiliselt ükskõik millise toidu. 



    Seadme kasulikud lisafunktsioonid on: toidu temperatuuri säilitamine ja viitkäivitus. Kaunilt vormistatud raamat „100 рецептов“ (100 retsepti), mis on lisatud multikeetja komplekti, on tõeline abimees hommiku-, lõuna- ja õhtusöögi valmistamisel. 



    Professionaalsed kokad on hakanud multikeetjat REDMOND RMC-M4502-E väärikalt hindama ja soovitavad seda kõigile, kes suhtuvad tõsiselt tervislikku toitumisse. 



    „MULTICOOK” (MULTIKOKK)



    Multikeetja REDMOND RMC-M4502 põhieeliseks, mis teda paljudest teistest turul pakutavatest mudelitest soodsalt eristab, on programm „МУЛЬТИПОВАР“ (multikokk). Selle kasutamise eeliseid peegeldab juba selle programmi nimetus. Kasutades seda programmi saate kõiki toiduaineid valmistada praktiliselt kõikidel klassikalistel viisidel. See sai võimalikuks laias vahemikus 40° kuni 160 °С, 20 °C sammuga muudetava temperatuuri ja vahemikus 5 minutist kuni 12 tundi 5-minutiste sammudega muudetava valmistusaja tõttu. Programmiga „МУЛЬТИПОВАР“ (multikokk) saate lisaks tavalistele multikeetjas tehtavatele toitudele valmistada ka erinevaid lastetoite, jogurtit, friikartuleid, nuggets'eid kergitada tainast, küpsetada tõelist leiba, pastöriseerida ja steriliseerida, teha koduseid hoidiseid. 



    41 TOIDUVALMISTAMISE PROGRAMMI



    Multikeetja REDMOND RMC-M4502 on varustatud 41 toiduvalmistamise programmiga, s.h 16 automaatse ja 25 käsitsihäälestatavaga. Selline lähenemisviis annab kokkadele piiramatuid võimalusi toiduvalmistamiseks. 



    Igas multikeetja REDMOND RMC-M4502 16 režiimis on toiduvalmistamise kestus automaatselt valitud, kuid lisaks võite programmi parameetreid ka käsitsi muuta. 



    • Programm „ПАР“ (aurrežiimis toiduvalmistamine)



    Sisaldab kolm tehase vaikimisi valmistuskestuse sätet (köögiviljade, kala ja liha jaoks), aga ka võimalust valmistamisaja käsitsi seadistamiseks vahemikus 5 kuni 60 minutit, sammuga 1 minutit. See programm on ette nähtud dieettoitude valmistamiseks lihast, linnulihast, kalast, aga ka mantide mantide, hinkaalide, kotlettide ja garneeringute valmistamiseks. See režiim on optimaalne nende jaoks, kes järgib oma toitumisrežiimi ja väldib igasuguseid toidulisandeid.



    • Programm „ЖАРКА“ (praadimine)



     Sisaldab kolm tehase vaikimisi valmistuskestuse sätet (köögiviljade, kala ja liha jaoks), aga ka võimalust valmistamisaja käsitsi seadistamiseks vahemikus 5 kuni 60 minutit, sammuga 1 minutit. See programm on ette nähtud steikide, biifsteekide ning muude liha-, kala- ja linnulihasttoitude valmistamiseks. Selles režiimis võite praadida ka köögivilju, seeni, kartuleid või valmistada muid garneeringuid.



    • Programm „ПАСТА“ (pastatoidud) 



    On ette nähtud pastade, viinerite, pelmeenide, vareenikute ja muude pooltoodete keetmiseks. Toiduvalmistamise aega saate seadistada alates 2 kuni 20 minutini, sammuga 1 minut. Kui vesi hakkab keema, annab multikeetja signaali selle kohta, et aeg on toiduained lisada ja alles pärast seda hakatakse toiduvalmistamise aega lugema.



    • Programm „ТУШЕНИЕ“ (hautamine) 



    On ette nähtud liha, kala, köögivilja hautamiseks, tarretiste, sültide, hašši ja teiste pikka töötlemisaega nõudvate toitude valmistamiseks. Režiimis on kasutatud tehase vaikimisi valmistamisaja sätet, mis on 1 tunni pikkune. Ka on võimalik seda aega käsitsi muuta 10 minutist kuni 12 tunnini, sammuga 5 minutit.



    • Programm „ЭКСПРЕСС-ВАРКА“ (kiirkeetmine) 



    On ette nähtud riisist, tatrast, kruupidest valmistatud sõmerate putrude valmistamiseks. Toiduvalmistamise aega saate seadistada alates 5 minutist kuni 30 minutini, sammuga 5 minutit. Programmijärgne vaikimisi toiduvalmistamise kestus on 25 minutit.



    • Programm „ОБЫЧНАЯ ВАРКА“ (tavakeetmine) 



    Režiimi kasutatakse erinevat tüüpi pilaffide valmistamiseks. Selle terves maailmas väga populaarse toidu valmistamiseks on lisatud spetsiaalne temperatuurirežiim, mis võimaldab saavutada suurepärase tulemuse. Toiduvalmistamise aega saate seadistada alates 30 minutist kuni 2 tunnini, sammuga 1 minut. Programmijärgne vaikimisi toiduvalmistamise kestus on 1 tund.



    • Programm „КАША“ (pudru)



    Režiimi kasutatakse piimapõhiste putrude valmistamiseks. Võimalik on toiduvalmistamise aega käsitsi vahemikus 5 minutit kuni 1 tund 30 minutit muuta, sammuga 1 minut. Selle režiimi temperatuur on spetsiaalselt valitud selliseks, et vähendada piima ülekeemise võimalust.



    • Programm „СУП“ (supid) 



    Programmi kasutatakse erinevate suppide (puljong, borš, rassolnik, uhhaa, kapsasupp, seljanka, rassolnik, püreesupid jms) keetmiseks, aga ka kompottide, morsside, kissellide ja muude jookide valmistamiseks. Toiduvalmistamise aega saate seadistada alates 10 minutist kuni 6 tunnini, sammuga 5 minutit. Programmijärgne vaikimisi toiduvalmistamise kestus on 1 tund. Multikeetjas toiduvalmistamise eripära tõttu võite kõik toitained kohe kaussi panna, seetõttu on selle programmi korral mugav kasutada viitkäivituse funktsiooni „Отложенный старт“.



    • Programm „ВЫПЕЧКА“ (küpsetamine) 



    Programm on ette nähtud keekside, biskviitide, erinevate pirukate, kohupiima ja köögivilja vormiroogade, omlettide valmistamiseks. Toiduvalmistamise aega saate seadistada alates 30 minutist kuni 4 tunnini, sammuga 5 minutit. Programmijärgne vaikimisi toiduvalmistamise kestus on 1 tund.



    3D-KÜTTEFUNKTSIOON



    Multikeetjas REDMOND RMC-M4502 kasutatava toiduainete erilise kuumustöötlemisrežiimi tõttu on iga toidu jaoks leitud optimaalne toiduvalmistamise temperatuur. Mikroprotsessoriga juhtmoodul kontrollib automaatselt toiduainete kuumtöötlemisrežiimi, mis tagab säästva toiduvalmistamise ja võimaldab kõik vitamiinid ja mikroelemendid säilitada. See on võimalik keedukausi ruumilise kolmemõõtmelise kuumutusrežiimi tõttu (küttekehad on kausi põhjal, külgedel ja kaane sees), mille tulemusel on multikeetjas valmistatud toit nii koostiselt kui ka maitselt tavapliidil valmistatud toidust erinev. 



    SOOJANAHOIDMISE FUNKTSIOON (АВТОПОДОГРЕВ)



    Multikeetja REDMOND RMC-M4502 on varustatud valmistoidu temperatuuri säilitamise funktsiooniga (autosoojendamine) 24 tunni jooksul, mis võimaldab nii lõuna- kui ka õhtusöök hoida pika aja jooksul soojana. 



    VIITKÄIVITUS



    Kuni 24-tunnise viitega viitkäivitusfunktsioon võimaldab valmistada toidu vajalikuks ajaks. Toit saab valmis kas hommikusöögi või töölt saabumise ajaks. 



    RETSEPTIRAAMAT „100 RETSEPTI”



    Ettevõtte REDMOND kokkade meeskond koostas kaunilt illustreeritud raamatu, mis sisaldab 100 toiduretsepti, Kõik retseptid on kohandatud multikeetjas REDMOND RMC-M4502 toidu valmistamiseks. Igas neist antakse täpsed juhised koostisainete kohta ja tuuakse samm-haaval juhised. Järgides neid juhiseid võite saada parima tulemuse. 



    Head isu ja tugevat tervist!


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Multikeetja REDMOND RMC-M4502E Must

    Multikeetja REDMOND RMC-M4502E Must

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: