Redmond multikeetjad

Multikeetja REDMOND RMC-M150-E Punane Näita suuremat

Multikeetja REDMOND RMC-M150-E Punane

Ostes antud toote, kogute 16 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 16 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 3,20 €.


163,00 € (KM-ga)

Kohal

  • Ühe klikiga tellimus
    Sisestage järgnevad andmed ja me saadame arve meiliaadressile. NB! Selleks, et valida kättesaamisel maksemeetodi ja järelmaksu vormistamiseks tuleb vormistada ost läbi ostukorvi.
    Nõustun kasutustingimustega.
    Tühista    
    .
    Tellin ühe klikiga

    Programmid ja funktsioonid



    Toiduvalmistamine multikeetjas on täielikult automatiseeritud. Automaatsete programmide abil võite valmistada toite lihast, linnulihast, mereandidest, taimetoitu, keeta putrusid, suppe, praelisandeid, pastasid, pilaffi, frittida, valmistada jogurte ja tainast, fondüüsid, teha erinevaid küpsetisi, keeta džemmi, keedist, magustoite, kompotte ja paljusid muid toite. Kolmemõõtmeline kuumutamine toiduvalmistamisel võimaldab jaotada kuumuse ühtlaselt kogu seadme ulatuses ja säilitada toote kasulikud koostisained. Multikeetja võimalusi on täiendatud viitkäivitusrežiimi ja valmis toidu automaatse soojendusrežiimiga, mida on võimalik ka käsitsi välja lülitada.

    Multikeetja REDMOND RMC-M150-E on varustatud täiustatud universaalse programmiga „МУЛЬТИПОВАР“ (Multikokk). Selle programmi abil võite ise muuta suures ulatuses toiduvalmistamise temperatuuri, mis eristab seda seadet teistest mudelitest.



    FUNKTSIOON „МАСТЕРШЕФ” (Peakokk)




    Selle funktsiooni on ettevõtte REDMOND insenerid äsja loonud. Sellega saate muuta temperatuuri ja toiduvalmistamise kestust mistahes programmi toimimise ajal otse muuta (v.a programm “ЙОГУРТ” (jogurt)). Seejuures salvestatakse tehtud sätted multikeetja mällu ja võite neid kasutada korduvalt, kui vaid selleks vajadus tekib. Funktsiooni „МАСТЕРШЕФ” abil võite ilma eriliste pingutusteta kontrollida toidu valmistamise protsessi ja saada alati täiusliku tulemuse. Valitud programmi toimimise ajal võite tehase installitud programmide sätetesse teha kuni 10 toiduvalmistamise temperatuuri ja kestuse muudatust. Funktsioon „МАСТЕРШЕФ” võib osutuda eriti kasulikuks, kui valmistate toite keeruliste retseptide järgi, mis nõuavad erinevate programmide koostööd (näiteks, erinevate retseptide järgi kapsarullide, böfstrooganovi, suppide ja pastaroogade tegemisel, džemmi keetmisel jne). Vajaduse korral võite alati lähtestada tehase vaikimisi sätted.



    PROGRAMM „МУЛЬТИПОВАР (MULTIKOKK)”



    Programm „МУЛЬТИПОВАР” on ette nähtud praktiliselt igasuguste toitude valmistamiseks kasutaja etteantud temperatuuri ja kestuse juures. Tänu programmile „МУЛЬТИПОВАР” (multikokk) võib multikeetja „REDMOND RMC-M150-E” asendada terve rea köögimasinaid. Peale selle võimaldab funktsioon „МУЛЬТИПОВАР” kohandada multikeetjas valmistamiseks peaaegu igasugust, kas vanast retseptiraamatust võetud või internetiavarustest leitud retsepti.



    Temperatuuri muutmise vahemik: 35–180°C. Teie mugavuseks lülitatakse toidu valmistamisel madalama kui 70 °C temperatuuri juures automaatse soojendamise funktsioon välja. Vajaduse korral saate selle ise käsitsi sisse lülitada.




    AUTOMAATSED PROGRAMMID



    Multikeetja REDMOND RMC-M60 on varustatud 16 automaatse toiduvalmistamise programmiga, k.a programm „МУЛЬТИПОВАР” (multikokk), mille abil saate lisaks vaikimisi temperatuuri ja kestuse sätetele temperatuuri ja kestust ka ise muuta.



    Seadme mugavamaks kasutuseks on kõik põhiprogrammid orienteeritud teatud viisil toiduainete töötlemisele (sõltuvalt toiduaine tüübist).



    • Programm „ТУШЕНИЕ“ (hautamine) — kasutatakse köögiviljade, liha, linnuliha, mereandide hautamiseks.



    • Programm „ВЫПЕЧКА“ (Küpsetamine) — kasutatakse pärmi- ja lehttainast pirukate, biskviitide, vormiroogade küpsetamiseks.



    • Programm „РИС/КРУПЫ“ (Riis, kruubid) — kasutatakse erinevate ühte või mitut sorti kruupidest sõmerate putrude, aga ka erinevate garniiride valmistamiseks.



    • Programm „МАКАРОНЫ“ (Makaronid) — režiimi kasutatakse pastatoodete, pelmeenide, viinerite, hinkaalide, munade jne keetmiseks.



    • Programm „НА ПАРУ“ (Aurutamine) — režiimi soovitatakse kasutada köögiviljade, kala, liha, mantide, dieet-, taime- ning lastetoitude aurutamiseks.



    • Programm „ТОМЛЕНИЕ“ (Hautamine) — režiimi kasutatakse külluslike putrude, „tõmmanud” suppide, õrna tekstuuriga raguude, püreede, lihakonservide ja süldi valmistamiseks.



    • Programm „ЖАРКА“ (Praadimine) – režiimi kasutatakse liha, köögiviljade, linnuliha ja mereandide praadimiseks.



    • Programm „ПЛОВ” (Pilaff) – režiimi kasutatakse erinevat tüüpi pilaffide valmistamiseks.



    • Programm „СУП“ (Supp) — režiimi kasutatakse erinevate puljongite ja suppide (borš, rassolnik, uhhaa, kapsasupp, seljanka jms) keetmiseks, aga ka kompottide ja jookide valmistamiseks.



    • Programm „МОЛОЧНАЯ КАША“ (Piimapudru) — režiim on ette nähtud piimast putrude keetmiseks.



    • Programm „ЙОГУРТ“ —režiimi kasutatakse klassikalise jogurti valmistamiseks.



    • Programm „ДЕТСКОЕ ПИТАНИЕ“ —režiimi kasutatakse lastetoitude valmistamiseks



    • Programm „ХЛЕБ“ (Leib) — režiimi kasutatakse erinevat tüüpi nisujahust või rukkijahu lisandiga leiva küpsetamiseks (täielik automatiseeritud tsükkel alates kerkimisest kuni küpsetamiseni).



    • Programm „ВАРКА“ (Keetmine) — kasutatakse köögiviljade ja oatoitude keetmiseks.



    • Programm „ЭКСПРЕСС” (Kiirrežiim) kasutatakse riisi ja teraliste kruubiputrude kiireks valmistamiseks.



    Funktsioon „РАЗОГРЕВ” (Soojendamine)



    See funktsioon võimaldab teil valmistoitu üles soojendada, isegi kui see on äsja külmikust võetud.



    „АВТОПОДОГРЕВ” (VALMISTOITUDE TEMPERATUURI SÄILITAMINE, AUTOMAATNE SOOJENDAMINE)



    Multikeetja REDMOND RMC-M150 on varustatud automaatse soojendusfunktsiooniga, mis lülitatakse automaatselt sisse pärast toidu valmimist ja mis hoiab toitu pikema aja jooksul soojana. Seda võimalust tuleb arukalt kasutada, sest kestev soojendamine võib toidu kuivatada.



    EELNEV AUTOMAATSE SOOJENDAMISE VÄLJALÜLITAMINE



    Loodud on võimalus toidu automaatne soojendamine mingi toidu valmistamise programmi käivitamise ajal välja lülitada. Kui toit valmistati madalal temperatuuril (jogurt, tainas jne), siis võib see püsitemperatuuri säilitav autosoojendusfunktsioon valmiva toidu rikkuda. Nüüd aga pole vaja oodata toidu valmimise lõppemist, et see autosoojendusfunktsioon välja lülitada. Tehke seda multikeetja toimimisprogrammi häälestamise ajal. Edasise eest vastutab juba automaatika!



    VIITKÄIVITUS



    Kuni 24-tunnise viitega viitkäivitusfunktsioon võimaldab valmistada toidu vajalikuks ajaks. Seadistage soovitud aeg taimeril, ja toit saab valmis kas hommikusöögiks või külaliste tulekuks.



    KERAAMILISE KATTEGA KAUSS



    Multikeetja REDMOND RMC-M150-E on varustatud ettevõttes ANATO® (Korea) valmistatud kõrbemisvastase keraamilise kattega kaetud 5-liitrise kõrgkvaliteetse kausiga. Kõrbemisvastane kate on küllaltki vastupidav mehhaaniliste kahjustuste suhtes, kusjuures kauss juhib suurepäraselt soojust ja sobib suurepäraselt praadimiseks, küpsetiste ja piimapõhiste putrude valmistamiseks. Kaussi on võimalik väljaspool multikeetjat kasutada ka kas toidu hoiustamiseks või praeahjus toidu valmistamiseks. Kaussi on võimalik pesta nõudepesumasinas.



    RETSEPTIRAAMAT „100 RETSEPTI”



    Ettevõtte REDMOND kokkade meeskond koostas kaunilt illustreeritud 100 toiduretseptiga raamatu, kus on ka jaotis spetsiaalselt laste toitmiseks ettenähtud retseptidega. Kõik retseptid on kohandatud multikeetjas REDMOND RMC-M150-E toidu valmistamiseks. Igas neist antakse täpsed juhised toidu koostise kohta ja tuuakse samm-haaval juhised toidu valmistamiseks. Järgides neid juhiseid võite saada parima tulemuse.





    Head isu ja tugevat tervist!


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Multikeetja REDMOND RMC-M150-E Punane

    Multikeetja REDMOND RMC-M150-E Punane

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: