Redmond multikeetjad

Multikeetja REDMOND RMC-M90 Näita suuremat

Multikeetja REDMOND RMC-M90

Ostes antud toote, kogute 16 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 16 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 3,2 €.


161,7 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Toiduvalmistamine multikeetjas on täielikult automatiseeritud. Automaatsete programmide abil võite valmistada toite lihast, linnulihast, mereandidest, taimetoitu, keeta putrusid, suppe, praelisandeid, pastasid, pilaffi, frittida, valmistada jogurte ja tainast, fondue'sid, teha erinevaid küpsetisi, keeta džemmi, keedist, magustoite, kompotte ja paljusid muid toite. Kolmemõõtmeline kuumutamine võimaldab toiduvalmistamisel jaotada kuumus ühtlaselt kogu seadme ulatuses ja säilitada toote kasulikud koostisained. Multikeetja võimalusi on täiendatud viitkäivitusrežiimi ja valmis toidu automaatse soojendusrežiimiga, ka on võimalik seade käsitsi välja lülitada.

    Multikeetja REDMOND RMC-M90 on varustatud täiustatud universaalse programmiga „МУЛЬТИПОВАР“ (multikokk). Selles programmis võite ise muuta toiduvalmistamise temperatuuri veelgi suuremas ulatuses, mis eristab seda seadet teistest mudelitest.

    Sobiv kauss: RB-C508, RB-A503


    PROGRAMM „МУЛЬТИПОВАР (MULTIKOKK)”

    Programm „МУЛЬТИПОВАР” on ette nähtud praktiliselt igasuguste toitude valmistamiseks kasutaja etteantud temperatuuri ja kestuse juures. Multikeetja „REDMOND RMC-M90” programmi „МУЛЬТИПОВАР” (multikokk) asendamiseks peaksite kasutama tervet sarja köögimasinaid. Peale selle võimaldab funktsioon  „МУЛЬТИПОВАР” kohandada multikeetjas valmistamiseks peaaegu igasugust, kas vanast retseptiraamatust võetud või internetiavarustest leitud retsepti. Temperatuuri muutmise vahemik: 35–170 °C.

    AUTOMAATSED PROGRAMMID

    „ЭКСПРЕСС“ (kiirrežiim): kasutatakse riisi ja sõmerate kruubiputrude kiireks valmistamiseks.

    „МОЛОЧНАЯ КАША” (PIIMAPÕHISED PUDRUD): režiim on ette nähtud piimapõhiste putrude keetmiseks.

    „ТУШЕНИЕ” (HAUTAMINE): kasutatakse köögiviljadest, lihast, linnulihast, mereandidest tehtud toitude hautamiseks.

    „ЖАРКА” (PRAADIMINE): režiimi kasutatakse liha, köögiviljade, linnuliha ja mereandide praadimiseks.

    „СУП” (SUPI KEETMINE): režiimi kasutatakse erinevate suppide (borš, rassolnik, uhhaa, kapsasupp, seljanka jms) keetmiseks, aga ka kompottide ja jookide valmistamiseks.

    „НА ПАРУ“ (aurutamisrežiim): režiimi kasutatakse aurutamisrežiimis köögiviljade, kala, liha, mereandide, dieet-. taime- ning lastetoitude valmistamiseks.

    „МАКАРОНЫ” (PASTATOOTED): režiimi kasutatakse pastatoodete, pelmeenide, viinerite, hinkaalide, munade jms keetmiseks.

    „ТОМЛЕНИЕ” (AEGLANE HAUTAMINE): temperatuuri muudetakse aeglaselt madalast kuni kõrgeni ja toiduvalmistamise kestus võimaldavad toite omas mahlas küpsetada. Selle tõttu ilmuvad te lauale küllusliku maitsega pudrud, „tõmmanud“ supid, õrnad raguud ja püreed, ehtne lihahautis ja kõigi poolt hinnatud sült.

    „ВАРКА“ (keetmine): kasutatakse köögiviljade ja oatoitude keetmiseks.

    „ВЫПЕЧКА“ (küpsetised): kasutatakse pärmi- ja lehttainast biskviitide, vormiroogade, pirukate küpsetamiseks.

    „КРУПЫ“ (kruubitoidud): kasutatakse eri tüüpi ühe või mitmekomponendiliste sõmerate putrude, aga erinevate garneeringute keetmiseks.

    „ПЛОВ“ (pilaff): režiimi kasutatakse erinevat tüüpi pilaffide valmistamiseks.

    „ЙОГУРТ” (JOGURT): režiimi kasutatakse koduse jogurti valmistamiseks.

    „ПИЦЦА” (PITSA): selle programmiga võite lihtsal viisil valmistada selle populaarse toidu ja eksperimenteerida erinevate lisanditega.

    „ХЛЕБ” (LEIB): režiimi kasutatakse erinevat tüüpi nisujahust või rukkijahu lisandiga leiva küpsetamiseks. Programm sisaldab täielikult automatiseeritud tsüklit alates kerkimisest kuni küpsetamiseni.

    „ДЕСЕРТЫ” (MAGUSTOIDUD): programm võimaldab valmistada väga erinevaid magustoite (beseed, keedist, mesiseid õunu, pumateid ja palju muud).

    „РАЗОГРЕВ” (SOOJENDUSFUNKTSIOON):see funktsioon võimaldab teil valmis toitu üles soojendada, isegi kui see on äsja külmikust võetud.

    „АВТОПОДОГРЕВ” (VALMISTOITUDE TEMPERATUURI SÄILITAMINE, AUTOMAATNE SOOJENDAMINE) 

    Multikeetja REDMOND RMC-M90 on varustatud autosoojendusfunktsiooniga, mis lülitatakse sisse pärast toidu valmimist. Selles režiimis säilitatakse toit soojalt pikema aja jooksul. Seda võimalust tuleb arukalt kasutada, sest kestev soojendamine võib toidu kuivatada.

    EELNEV AUTOSOOJENDUSFUNKTSIOONI VÄLJALÜLITAMINE 

    Loodud on võimalus toidu autosoojendusfunktsioon välja lülitada mingi toidu valmistamise programmi käivitamise ajal. Kui toit valmistati madalal temperatuuril (jogurt, tainas jne), siis võib see püsitemperatuuri säilitav autosoojendusfunktsioon valmiva toidu rikkuda. Nüüd aga pole vaja oodata toidu valmimise lõppemist, et see autosoojendusfunktsioon välja lülitada. Tehke seda multikeetja toimimisprogrammi häälestamise ajal. Edasise eest vastutab juba automaatika!

    VIITKÄIVITUS 

    Kuni 24-tunnise viitega viitkäivitusfunktsioon võimaldab valmistada toidu vajalikuks ajaks. Seadistage soovitud aeg taimeril, ja toit saab valmis kas hommikusöögiks või külaliste tulekuks.

    KERAAMILISE KATTEGA KAUSS

    Mugavamaks toiduvalmistamiseks ja hooldamiseks vahetasime me teflonkattega kausi kallima ja kvaliteetsema vastu. Võrreldes teflonkattega on kõrbemisvastane kate suurema vastupidavusega mehhaaniliste kahjustuste suhtes. See on kõrbemisvastaste omadustega ja suurepärase soojusjuhtivusega, mille tõttu toit ei kleepu pinna külge, vaid praetakse ja hautatakse ühtlaselt kogu toiduvalmistamise ajal. Kauss sobib suurepäraselt praadimiseks, küpsetiste ja piimapõhiste putrude valmistamiseks. Kaussi on võimalik kasutada multikeetjast eraldi, nt toidu hoiustamiseks või praeahjus toidu valmistamiseks. Kaussi on võimalik pesta nõudepesumasinas.

    RETSEPTIRAAMAT „100 RETSEPTI” 

    Ettevõtte REDMOND kokkade meeskond koostas kaunilt illustreeritud raamatu, mis sisaldab 100 toiduretsepti, k.a jaotist spetsiaalselt laste toitmiseks ettenähtud retseptidega. Kõik retseptid on kohandatud multikeetjas REDMOND RMC-M90 toidu valmistamiseks. Igas neist antakse täpsed juhised koostisainete kohta ja tuuakse samm-haaval juhised. Järgides neid juhiseid võite saada parima tulemuse.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Multikeetja REDMOND RMC-M90

    Multikeetja REDMOND RMC-M90

    Kirjutage oma ülevaade

    11 teised tooted samas kategoorias: