Redmond multikeetjad

Multikeetja REDMOND RMC-M4510E Näita suuremat

Multikeetja REDMOND RMC-M4510E

Ostes antud toote, kogute 11 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 11 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 2,2 €.


110,8 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Multikeetja REDMOND RMC-М4510-E – on kõrgtehnoloogiline, ranges, tagasihoidlikus stiilis võimas mudel, mis tänu funktsioonile „MASTERCHIEF LITE“ on varustatud optimaalsete kulinaarsete võimalustega enda retseptide järgi toiduvalmistamiseks (1000 sätet iga programmi jaoks).

    Multikeetja М4510-E omab täiendavat eelist – programm „MULTICOOK“ (MULTIKOKK) on ette nähtud mistahes autoriretseptide järgi toidu valmistamiseks. Temperatuuri saate muuta vahemikus alates 35 kuni 170 °С. Mudel omab 40 programmi ja terve komplekti praktilisi valikuid: automaatne soojendamine kuni 24 tundi, selle eelnev väljalülitamise võimalus, kuni 12 tunni pikkune kuumutus, kuni 24 tunnine viitkäivitus.

    М4510-E võimaldab automaatses toiduvalmistamise režiimis muuta temperatuuri ja toiduvalmistamise kestust. Võite toitu oma isiklike retseptide järgi valmistada!

    Sobivad kausid: RB-C508, RB-A503 

    13 AUTOMAATSET PROGRAMMI

    Multikeetja REDMOND RMC-M4510-Е on varustatud 13 automaatse toiduvalmistamise programmiga. Seadme mugavamaks kasutuseks on kõik programmid orienteeritud teatud viisil toiduainete töötlemisele (sõltuvalt toiduaine tüübist ja koostisest). Paljudes programmides algab valmistusaja käsitsiseadistamise vahemik 5–10 minutist, mis võimaldab programmi lühikeseks ajaks sisse lülitada ja viia toit kiiresti vajaliku konsistentsini, kui mingil põhjusel jäi põhiaeg lühikeseks.

    Programm „МУЛЬТИПОВАР” (MULTIKOKK) on ette nähtud praktiliselt igasuguste toitude valmistamiseks kasutaja etteantud temperatuuri ja kestuse juures.

    Programmi „ПЛОВ” (Pilaff) soovitatakse kasutada erinevat tüüpi pilaffide valmistamiseks.

    Programm „НА ПАРУ“ (Aurutamine) — režiimi soovitatakse kasutada köögiviljade, kala, liha, mantide, dieet-, taime- ning lastetoitude aurutamiseks.

    Programmi „СУП“ (Supp) kasutatakse erinevate suppide (borš, rassolnik, uhhaa, kapsasupp, seljanka jms), süldi keetmiseks, aga ka kompottide ja jookide valmistamiseks.

    Programmi „МАКАРОНЫ“ (Pasta) soovitatakse kasutada erinevate pastatoodete keetmiseks.

    Programmi „МОЛОЧНАЯ КАША“ (Piimapudru) soovitatakse kasutada igasuguste piimaputrude valmistamiseks.

    Programm „ТУШЕНИЕ“ (hautamine) — kasutatakse köögiviljade, liha, linnuliha, mereandide hautamiseks.

    Programmi „ВЫПЕЧКА“ (Küpsetamine) soovitatakse kasutada pärmi- ja lehttainast pirukate, biskviitide, vormiroogade küpsetamiseks.

    Programm „ЖАРКА“ (Praadimine) – režiimi kasutatakse liha, köögiviljade, linnuliha ja mereandide praadimiseks.

    Programmi „ЙОГУРТ“ (Jogurt) kasutatakse koduse jogurti valmistamiseks.

    Programmi „ХЛЕБ“ (Leib) kasutatakse erinevat tüüpi nisujahust või rukkijahu lisandiga leiva küpsetamiseks. Programm sisaldab täielikult automatiseeritud tsüklit alates kerkimisest kuni küpsetamiseni.

    Programm „ТОМЛЕНИЕ“ (Aeglane hautamine) on ette nähtud lihahautiste, kootide, aga ka ahjupiima valmistamiseks.

    Programmi „ЭКСПРЕСС” (Kiirrežiim) kasutatakse riisi ja teraliste kruubiputrude kiireks valmistamiseks.

    TÄIENDAVAD VÕIMALUSED:

    Lisaks automaatprogrammidega valmistatavatele põhitoitudele saate multikeetjat REDMOND RMC-M4510-Е kasutada fondüü valmistamiseks ja lastetoitude valmistamiseks. Peale selle saate multikeetjat RMC-M4510-Е kasutada beebide eest hoolitsemisel esemete steriliseerimiseks ja toidu pastöriseerimiseks või koduste konservide valmistamiseks.

    VALMISTOITUDE TEMPERATUURI SÄILITAMINE (AUTOMAATNE SOOJENDAMINE)

    Multikeetja REDMOND RMC-M4510-Е on varustatud valmistoidu temperatuuri säilitamise (automaatse soojenduse) funktsiooniga, mis võimaldab hoida lõuna- või õhtusöök pikema aja jooksul soe.

    TOIDU SOOJENDAMISE FUNKTSIOON

    Multikeetjat REDMOND RMC-M4510-Е saate kasutada külmade toitude ülessoojendamiseks temperatuurini kuni 70–75 °С. Seda temperatuuri saate hoida 24 tunni jooksul.

    PROGRAMMIDE VIITKÄIVITUS

    Kuni 24-tunnise viitega viitkäivitusfunktsioon võimaldab valmistada toidu vajalikuks ajaks. Seadistage soovitud aeg taimeril, ja toit saab valmis kas hommikusöögiks või külaliste tulekuks.

    KASUTUS- JA HOOLDUSMUGAVUS

    Multikeetja REDMOND RMC-M4510-Е on väga kompaktne, ning mugava käepideme tõttu saate seda lihtsalt transportida. Auru väljutamise klapp ja sisemine alumiiniumkaas on lihtsalt eemaldatavad, mille tõttu on multikeetjat väga lihtne hooldada.

    RETSEPTIRAAMAT „120 RETSEPTI“ (INGLISE KEELES)

    Ettevõtte REDMOND kokkade meeskond on koostanud kaunilt illustreeritud raamatu, mis sisaldab 120 toiduretsepti, Kõik retseptid on kohandatud multikeetjas REDMOND RMC-M4510-Е toidu valmistamiseks. Igas neist antakse täpsed juhised toidu koostise kohta ja tuuakse samm-haaval juhised toidu valmistamiseks. Järgides neid juhiseid võite saada parima tulemuse.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Multikeetja REDMOND RMC-M4510E

    Multikeetja REDMOND RMC-M4510E

    Kirjutage oma ülevaade

    11 teised tooted samas kategoorias: