Sügavkülmik all

Allahindlus! Bosch KIN86NSF0 Näita suuremat

Bosch KIN86NSF0

Ostes antud toote, kogute 99 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 99 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 19,8 €.


KIN86NSF0

990,9 €

-5%

1 043,1 €

Täpsustada tarneaega

  • LED-valgustus

    LED-valgustus aitab teil toiduainetest selge ülevaate saada. LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud LED-id täidavad külmiku sisemuse automaatselt ereda valge valgusega. Täielikult integreeritud LED-valgustid pakuvad mugavalt eredat, ühtlast ja helgivaba valgustust. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

    Intelligentne inverteritehnoloogia

    Kutsume temperatuuriandurite, elektroonika ja kompressori koostööd intelligentseks inverteritehnoloogiaks. Temperatuuriandurid jälgivad pidevalt integreeritud külmiku sise- ja välistemperatuuri. Tuvastatud muutused edastatakse kohe elektroonikasüsteemi, mis kohandab selle põhjal kompressori võimsust.

    Hoiatusheli

    Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

    Munarest

    Munarest kaitseb munasid purunemise eest.

    FreshSense

    Tänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

    Korrastatud sügavkülmikusahtlid 

    Leidlik kolmekihiline sügavkülmikusahtlite süsteem pakub külmutatud toiduainetele alates pitsakarpidest kuni külmutatud vahvliteni täiendavat ruumi. Tänu uuele korrastatud riiulisüsteemile ja LED-valgustusele on kogu sügavkülmiku sisu selgesti nähtav, et miski ei vajuks muude asjade vahel unustusse.

    MultiBox XXL

    Rohkem ruumi värske toidu jaoks. Köögiviljade säilitamine pole kunagi nii lihtne olnud. MultiBox XXL pakub värske toidu jaoks avarat ruumi. See on ideaalne täiendus, kui sulle meeldib salatitagavara külmikus valmis hoida või kui soovid enne grilliõhtut arbuusi maha jahutada.

    EcoAirflow

    Püsitemperatuur aitab toitu kauem värskena hoida. Kas teadsid, et ebaühtlane temperatuur külmikus võib mõjutada toidu maitset ja säilivust? EcoAirflow jaotab niiskust ja temperatuuri ühtlaselt, et sinu toitu kauem värskena hoida.

    SuperFreezing

    Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmikusse uute toiduainete lisamine tõstab sisetemperatuuri, mis võib põhjustada olemasoleva toidu sulamist ja maitseomaduste halvenemist. SuperFreezing-funktsioon tagab uue toidu kiire külmutamise ja takistab sellega muu sügavkülmikus oleva sulamist. Automaatse külmutamisfunktsiooniga seadmed jätkavad kohe pärast vajaliku temperatuuri saavutamist tavapärast tööd, et mitte energiat raisata. Tänu sellele säilib külmutatud toidu maitse isegi uue toidu lisamisel.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    PäritolumaaSaksamaa
    EAN kood4242005257638
    Netokaal50,8 kg
    TüüpSügavkülma osa all
    PaigaldusKappi
    IntegreerimisviisSiinidega
    EnergiaklassF
    Üldmaht, netto ( l )260
    Jahekambri maht, netto ( l )184
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )76
    Külmutusvõimsus (kg/24h)4
    Külmapidavus (h)10
    JuhtimineElektrooniline
    NO FROSTOn
    KiirkülmutusOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)39
    Kõrgus (mm)1772
    Laius (mm)541
    Sügavus (mm)548

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch KIN86NSF0

    Bosch KIN86NSF0

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: