Tavalised külmikud

Allahindlus! Whirlpool W5811EOX1 Näita suuremat

Whirlpool W5811EOX1

Ostes antud toote, kogute 48 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 48 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 9,6 €.


W5811EOX1

484,8 €

-5%

510,4 €

Laos olemas

  • LESSFROST
    Unustage härmatise teke. Uuenduslik LessFrost tehnoloogia rakendab ainulaadset aurustit, mis on "mähitud" ümber sügavkülmikukambri, mitte ei paikne sügavkülmikukambris sahtlite vahel, tagades nii tavalisega võrreldes härmatise tekke drastilise vähenemise.
    6TH SENSE CONTROL
    Tehnoloogia, mis taastab kiiresti ideaalse temperatuuri.6th SENSE tehnoloogia jälgib pidevalt temperatuuri väliskeskkonnast (näiteks ukse avamisest) tingitud muutusi ning taastab kiiresti ideaalse säilitustemperatuuri nii külmiku- kui sügavkülmikuosas.
    KIIRE JAHUTAMINE
    Kiire jahutamine. Külmiku sisetemperatuur langeb viivitamata, kui panete sellesse uut toitu. Sisseehitatud andurid kohandavad automaatselt jahutamistemperatuuri madalat energiatarvet ja tavalisest kauem kestvat värskust tagades. Kiirkülmutuse lüliti.

    ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEM
    Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.
    LED VALGUSTUS
    Laitmatu valgustus. Energiatõhusad LED lambid valgustavad ühtlaselt kogu külmikukambrit, muutes teile nii otsitava leidmise lihtsamaks.
    PUDELIRIIUL
    Ohutu säilitamine. Sellel Whirlpooli külmikul on perfektne lahendus pudelite säilitamiseks - spetsiaalne pudeliriiul.
    ABSOLUTE DISAINIKOLLEKTSIOON
    Absoluutne ilu. See Whirlpooli seade kuulub meie Absolute kollektsiooni, millele on iseloomulikud peen disain ja detailid. Nautige nii ideaalset funktsionaalsust kui silmapaistvat elegantsust.
    KLAASRIIULID
    Kirg ilu järele igas detailis. Sellel Whirlpooli külmikul on klaasriiulid. Need on disainitud ilu ja funktsionaalsust üheks tervikuks siduma ning need tagavad teile kõige rahuldust pakkuvama kasutuskogemuse, mida oskate ette kujutada.
    MUUDETAVA AVAMISSUUNAGA UKS
    Teie mugavuse tagamiseks. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on muudetava avamissuunaga uks, mille saab panna kasutaja mugavuse tagamiseks avanema vasakult või paremalt.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    TüüpSügavkülma osa all
    EnergiaklassA+
    VärvRoostevaba
    Üldmaht, netto ( l )339
    Jahekambri maht, netto ( l )228
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )111
    Külmutusvõimsus (kg/24h)5
    Külmapidavus (h)24
    JuhtimineElektrooniline
    DispleiEi ole
    NO FROSTEi ole
    KiirkülmutusOn
    Avatud ukse alarmEi ole
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)39
    Kõrgus (mm)1888
    Laius (mm)595
    Sügavus (mm)663

    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Whirlpool W5811EOX1

    Whirlpool W5811EOX1

    Kirjutage oma ülevaade

    18 teised tooted samas kategoorias: