Двусторонние холодильники

Скидка! Bosch GSN36AIEP Увеличить

Bosch GSN36AIEP

Купив данный товар, вы получите 90 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 90 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 18,0 €.


GSN36AIEP

906,9 €

-5%

954,7 €

Есть в наличии

  • VarioZone
    Ülimalt paindlik sügavkülmik
    Feature IconKui vajate sügavkülmikus rohkem ruumi näiteks mitmekorruselisele tordile või tervele kalkunile, siis saate hõlpsalt kõik turvaklaasist riiulid eemaldada. Suuri toiduaineid, nagu koguperepitsad, saab klaaspindadel mugavalt virnastada.

    Automaatne superkülmutamine
    Kaitseb külmutatud toiduaineid sulamise eest
    Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

    NoFrost
    Külmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada
    Külmiku sulatamine on küllaltki tüütu ja ajakulukas. Tänu meie uutele NoFrost-tehnoloogiaga külmikutele saate selle kohustuse aga igaveseks unustada. Erinevalt tavalistest külmikutest kogutakse õhuniiskus NoFrost-külmikus kesksesse jahutusüksusesse, mis tegeleb regulaarselt automaatse sulatamisega. Tekkiv kondensatsioonivesi juhitakse lihtsalt külmikust välja, kus see aurustub. Sel moel vabastab NoFrost teie külmiku jäädavalt jääst ja teid sulatamiskohustusest. Saate sulatamise asemel hoopis jäätist nautida.

    BigBox
    BigBox-sahtlis on rohkelt ruumi kogukatele külmutatud toiduainetele
    Feature IconEriti sügav külmutatud toidu sahtel võimaldab külmutatud toiduga nõusid või kogukaid külmutatud toiduaineid, nagu koogid ja pitsad, praktiliselt üksteise peal hoiustada. Pole vahet, kas teil on vaja säilitada roogasid lapse sünnipäevaks või hoopis pulmatort külmutada – BigBoxis on selleks piisavalt ruumi.

    IceTwister
    IceTwister – külmadele jookidele
    Feature IconNüüd saate pakkuda konkurentsi mis tahes rannabaarile. Tänu värsketele jääkuubikutele praktilisest eemaldatavast jäävalmistajast maitsevad külmad joogid veelgi paremini. Ühe täitmisega on võimalik valmistada 20 jääkuubikut. See on kiire ja lihtne ning täites ei loksu vett maha.

    Energiatõhususklass A++
    Energiatõhususklassi A++ külmikud kasutavad 25% vähem energiat kui A+ klassi võrreldava suuruse ja varustusega külmikud.

    Hoiatusheli
    Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.

    Sõrmejäljevastane viimistlus
    Feature IconSõrmejäljevastase kattega roostevabast terasest esiküljele on lisatud spetsiaalne viimistlus. See kaitsekiht muudab sõrmejäljed raskesti märgatavaks, lisaks püsib pealispind kauem puhas ning on kriimustuskindlam ja lihtsamini puhastatav.

    Külmaakumulaator
    Elektrikatkestuse korral vabastab akumulaator jahutusplaadi, et hoida külmakambris jahedat temperatuuri.

    FreshSense
    Feature IconTänu optimaalsetele hoiutingimustele säilib toidu täiuslik konsistents, näiteks jäätis ei ole liiga kõva ega liiga pehme. Värskuse ja maitse tagamisel on kriitilise tähtsusega püsiv sisetemperatuur. Seetõttu jälgivad FreshSense-andurid pidevalt jahekapi ja sügavkülmiku ning ka keskkonna temperatuuri. See aitab tagada külmikus välistemperatuurist sõltumatu püsiva sisetemperatuuri.

    MultiAirflow-süsteem
    Isereguleeriv külmik
    Feature IconKülmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivust. Meie ventilaatoritega MultiAirflow-süsteem tekitab õrnu ja ühtlasi külma õhu voogusid, mis jõuavad igasse jahutus- ja külmutusalasse. See minimeerib temperatuurikõikumisi ja vähendab jahutusaega, mis aitab omakorda toidul kauem säilida. Värskus, mis täidab kogu külmikut.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    Netokaal72
    EAN kood4242005161218
    TüüpSügavkülmikud
    EnergiaklassA++
    VärvRoostevaba
    Üldmaht, netto ( l )242
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )242
    Külmutusvõimsus (kg/24h)20
    Külmapidavus (h)25
    JuhtimineElektrooniline
    DispleiOn
    NO FROSTOn
    KiirkülmutusOn
    Avatud ukse alarmOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)39
    Kõrgus (mm)1860
    Laius (mm)600
    Sügavus (mm)650

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Bosch GSN36AIEP

    Bosch GSN36AIEP

    Kirjutage oma ülevaade

    30 другие товары в данной категории: