Простые холодильники

Скидка! Whirlpool W7X82OW Увеличить

Whirlpool W7X82OW

Купив данный товар, вы получите 59 бонусных пункта(ов). В вашу корзину добавится также 59 пункта(ов) Что можно конвертировать в скидочный купон стоимостью 11,8 €.


W7X82OW

593,0 €

-5%

624,2 €

Есть в наличии

  • TOTAL NOFROST
    NoFrost tehnoloogia vähendab niiskust sügavkülmikus, hoides nii ära jää tekke ja kogunemise. Säästke energiat ja unustage alatiseks seadme sulatamise vajadus: seadmes olevad nutiandurid jälgivad külmiku sisetemperatuuri ja  aktiveerivad sulatamisrežiimi vastavalt vajadusele.
    KIIRE KÜLMUTAMINE
    Kiire külmutamine. Fast Freeze funktsioon seadistab sügavkülmiku temperatuuri kõige madalamast sättest 10 kraadi võrra külmemaks toidu kiiresti külmutamiseks ja toiteväärtuse säilitamiseks.
    ACTIV0°
    Perfektne värskele lihale ja kalale. Activ0° tehnoloogia tagab ideaalse säilituskeskkonna värskele lihale ja kalale konstantset temperatuuri hoides ning toidu maitset, tekstuuri ja toiteomadusi kaitstes.
    TEMPERATUURIALARM
    Disainitud teile meelerahu tagama. Temperatuurialarmi funktsioon hoiatab teid külmiku sisetemperatuuri soojenemisel, aidates nii vältida toidu võimalikku riknemist.
    ELEKTROONILINE JUHTSÜSTEEM
    Absoluutselt perfektne talitlus. Sellel Whirlpooli külmik-sügavkülmikul on elektrooniline juhtsüsteem, mis tagab parameetritele alati korrektsed sätted, kindlustades nii laitmatu talitluse ja temperatuurikontrolli.
    LED VALGUSTUS
    Laitmatu valgustus. Energiatõhusad LED lambid valgustavad ühtlaselt kogu külmikukambrit, muutes teile nii otsitava leidmise lihtsamaks.
    KLAASRIIULID
    Kirg ilu järele igas detailis. Sellel Whirlpooli külmikul on klaasriiulid. Need on disainitud ilu ja funktsionaalsust üheks tervikuks siduma ning need tagavad teile kõige rahuldust pakkuvama kasutuskogemuse, mida oskate ette kujutada.

    Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab WRITE YOUR REVIEW
    EAN kood8003437902581
    TüüpSügavkülma osa all
    EnergiaklassE
    VärvValge
    Üldmaht, netto ( l )338
    Jahekambri maht, netto ( l )234
    Sügavkülmkambri maht, netto ( l )104
    Külmutusvõimsus (kg/24h)10
    Külmapidavus (h)17
    JuhtimineElektrooniline
    DispleiOn
    NO FROSTOn
    KiirkülmutusOn
    Avatud ukse alarmOn
    Vahetatav ukse/uste poolsusOn
    Müratase (dB)40
    Kõrgus (mm)1912
    Laius (mm)596
    Sügavus (mm)678

    Обзоры

    Kirjutage oma ülevaade

    Whirlpool W7X82OW

    Whirlpool W7X82OW

    Kirjutage oma ülevaade

    18 другие товары в данной категории: